Tuintips

De tuintiptafel van de Zandweg

Op deze blog vind je interessante en leuke informatie over tuinieren op ons tuinpark. Heb je zelf tips die je wil delen? Neem dan contact met ons op en wie weet komt je verhaal hier dan bij te staan.

Slakkenpost

13-06-2022

Ieder jaar krab ik me weer achter de oren. Hoe kom ik in hemelsnaam van al die slakken af? Na al het geploeter tussen plantenborders en groentebedjes is het hartverscheurend als je enkele dagen later je mooiste planten aantreft met gaten in de bladeren of als je ontkiemende bonenplantjes tot de grond afgevreten zijn. Elke tuinder heeft zo wel zijn...

Grassenerf

11-07-2020

De Boskoopse kwekerij Grassenerf heeft een prachtig sortiment aan vaste planten, siergrassen en niet woekerende bamboe. Als je op zoek bent naar mooie nieuwe planten, dan is de plantenwinkel van Hans Verweij de plek om te bezoeken.

De meest complete webpagina over de moestuin is GroentenInfo. Hier vind je meer dan 900 artikels over groenten van het poten van aardappels tot zaaien van wortelen. Kom er meer te weten over het plannen van je moestuin en de preventie en bestrijding van plagen en ziekten.