Nieuws

11:00 Speurtocht
12:00 Bijenlezing
14:00 Thee workshop
12:00-16:00 Haar workshop (haarvlechten en -krullen voor volwassenen en kinderen)
15:00 Zeep workshop

We kijken ondanks de weersverwachtingen terug op een geslaagde open dag op zondag 5 juni met leuke activiteiten en veel verwachte en onverwachte ontmoetingen. Bedankt aan alle betrokkenen en bezoekers!

Met trots nodige we alle tuinders en buurtbewoners op zondag 5 juni 2022 bij ons verenigingsgebouw uit voor de eerste Rotterdamse Open Volkstuindagen!

Op 5 juni doen we mee aan de eerste Rotterdamse Open Volkstuindagen waarbij we buurtbewoners uitnodigen voor leuke activiteiten op onze vereniging. Daarbij willen we vanzelfsprekend ons beste beentje voor zetten. Zaterdag 21 mei en zaterdag 28 mei organiseren we daarom schoonmaakdagen. We plaatsen 2 containers voor grofvuil en 2 containers voor...

Tuinders van volkstuinvereniging SNV zijn geschokt door plannen van het gemeentebestuur om een groot deel van het complex te slopen. Een derde van het tuinenterrein zou moeten worden opgeofferd om plaats te maken voor een kunstgras voetbalveld.

In Amsterdam worden volkstuintjes onbetaalbaar en in Rotterdam en Vlaardingen moeten tuinparken wijken voor commerciële ontwikkelingen. Nu heeft gemeente Rotterdam besloten om Recreatieoord Hoek van Holland te verkopen aan een marktpartij zonder garanties voor de gezinnen die daar huisjes en caravans hebben. Onderteken a.u.b. de petitie die de...

Stichting Volkstuinieren in Nederland is trots op haar eerste nieuwsbrief. Met de nieuwsbrief wil SViN ons driemaal per jaar op de hoogte houden van interessante ontwikkelingen in een tijd dat fysieke ontmoetingen lastig te realiseren zijn.