Nieuws

Tuinders van volkstuinvereniging SNV zijn geschokt door plannen van het gemeentebestuur om een groot deel van het complex te slopen. Een derde van het tuinenterrein zou moeten worden opgeofferd om plaats te maken voor een kunstgras voetbalveld.

In Amsterdam worden volkstuintjes onbetaalbaar en in Rotterdam en Vlaardingen moeten tuinparken wijken voor commerciële ontwikkelingen. Nu heeft gemeente Rotterdam besloten om Recreatieoord Hoek van Holland te verkopen aan een marktpartij zonder garanties voor de gezinnen die daar huisjes en caravans hebben. Onderteken a.u.b. de petitie die de...

Stichting Volkstuinieren in Nederland is trots op haar eerste nieuwsbrief. Met de nieuwsbrief wil SViN ons driemaal per jaar op de hoogte houden van interessante ontwikkelingen in een tijd dat fysieke ontmoetingen lastig te realiseren zijn.

Het einde van dit seizoen is in zicht, daarom enkele belangrijke mededelingen over de coronamaatregelen, de toegangspoorten, overnachten en bezoek, het algemeen werk, groenafval en de openingstijden van het kantoor.

Het valt ons op dat sommige leden het Huishoudelijk Regelement van de vereniging niet lezen of raadplegen. Natuurlijk kan het ook zijn dat je iets niet begrijpt. In dat geval mag je altijd contact opnemen met heb bestuur. We leggen je met veel plezier de regels van ons tuinpark uit.Het volgen van de regels is belangrijk, want we...