Hoe kom ik in aan een tuin?

Regelmatig komen er tuintjes beschikbaar. Maak je kenbaar bij ons bestuur als je interesse hebt om lid te worden van onze vereniging en als je op termijn een tuintje zou willen overnemen.

We krijgen vaak aanvragen over de beschikbaarheid van tuinen. Dat begrijpen we, want een volkstuin is een uitstekende uitlaatklep voor het hectische stedelijke bestaan en op ons tuinpark is het ook heel gezellig. Kom zaterdagochtend een keer langs voor een praatje met ons bestuur in het verenigingsgebouw als je wil weten wat erbij komt kijken om lid te worden en een tuintje te verkrijgen. Ook via het contactformulier kan je met je vragen terecht bij het bestuur. Het bestuur van onze vereniging draait op vrijwilligers. Het kan dus voorkomen dat het bestuur op zaterdagochtend niet aanwezig is of dat je niet direct een antwoord krijgt op een vraag die gesteld wordt via het contactformulier. Daarvoor willen we graag begrip vragen.

We benadrukken daarnaast dat alle procedures over het lidmaatschap en de overdracht van tuintje via het bestuur van de vereniging verlopen. Hieronder is meer informatie te vinden over deze procedures.

Regelmatig komen er tuintjes ter beschikking en in overleg met het bestuur van de vereniging worden deze tuintjes op de website gepubliceerd. De tuintjes die hieronder gepubliceerd worden, ter beschikking voor aspirant leden die al op de wachtlijst staan. Neem contact op met het bestuur om je als aspirant lid kenbaar te maken en op de wachtlijst te komen.