Hoe kom ik in aan een tuin?

Vanwege de lange wachtlijsten, kunnen we op dit moment geen nieuwe verzoeken voor lidmaatschap in behandeling nemen.

We hebben op dit moment veel aanvragen over de beschikbaarheid van tuinen. Dat begrijpen we, want een volkstuin is een uitstekende uitlaatklep voor het hectische stedelijke bestaan en op ons tuinpark is het ook heel gezellig. Nieuwe verzoeken voor lidmaatschap kunnen we op dit moment niet in behandeling nemen vanwege de lange wachtlijst met aspirant leden. We begrijpen dat dit teleurstellend is, maar we rekenen ook op uw begrip voor deze situatie. Een volkstuinvereniging draait op de inzet van vrijwilligers en op dit moment worden we overvraagd. 

We benadrukken daarnaast stellig dat alle procedures over het lidmaatschap en de overdracht van tuinen via het bestuur van de vereniging verlopen. Hieronder is meer informatie te vinden over deze procedures.

Regelmatig komen er tuintjes ter beschikking en in overleg met het bestuur van de vereniging worden deze tuintjes op de website gepubliceerd. De tuintjes die hieronder gepubliceerd worden, komen uitsluitend ter beschikking voor aspirant leden die al op de wachtlijst staan. Het heeft dus geen zin om naar deze tuintjes te informeren als je nog geen aspirant lid bent.