Open Volkstuindag Zondag 5 juni 2022

19-05-2022

Met trots nodige we alle tuinders en buurtbewoners op zondag 5 juni 2022 bij ons verenigingsgebouw uit voor de eerste Rotterdamse Open Volkstuindagen

Foto-expositie 'Het Belang van de Volkstuin' Onze leden Joke Schot en Roland Huguenin organiseren een foto-expositie over volkstuinverenigingen in Rotterdam. Joke Schot richt zich als fotografe via reportages op verhalen achter mensen in hun omgeving. De stad is haar favoriete werkterrein, haar context altijd sociaal-maatschappelijk. Het werk van Joke en Roland is recent gepubliceerd op Vers Beton.

Tuinmarkt We organiseren een tuinmarkt op onze parkeerplaats en leden kunnen een plek ter beschikking krijgen om spullen te verkopen of iets te exposeren.

Activiteiten We organiseren diverse activiteiten voor kinderen zoals een tuinbingo, springkussen, een lezing van de imker, een workshop over het maken van een natuurlijke bruisbal met bloemen uit de tuin en het mooi maken van oesters, die de kinderen vervolgens kunnen geven aan een persoon die een parel is in hun leven. Natuurlijk zijn er ook activiteiten voor volwassenen, zoals onder andere een workshop over het maken van natuurlijke verzorgingsproducten (gezichtscrème), een snoeicursus, en nog veel meer. 

Graag willen we alle leden oproepen om de vereniging te helpen er een leuke dag van te maken. Er moet nog veel worden gedaan. Alvast bedankt!