Mededelingen van het bestuur

20-09-2020

Complimenten aan de tuinders die gehoor gegeven hebben aan de oproep om hun tuintje op te schonen: houden zo!

Echter zijn er nog tuinen, die er verwaarloosd uitzien en die niet voldoen aan de eisen die gesteld worden door de gemeente. Aan deze tuinders wordt gevraagd er haast achter te zetten want een schouwing van de tuinen door de gemeente volgt binnenkort!

Aan tuinders die bouwwerkzaamheden verrichten op hun tuin aan hun tuinhuis of wat anders wordt gevraagd de regels hieromtrent te raadplegen en deze ook op te volgen. Er zijn 2 tuinders die het op de juiste manier hebben gedaan: melden aan het bestuur, het bestuur geeft het door aan de de bouwcommissie en de bouwcommissie zal je dan begeleiden en het startsein geven wanneer je mag beginnen met bouwwerkzaamheden.

Overtollig groen en groenafval kan niet meer naar de Zwaluwhof gebracht worden. De verwerking op het hofje kan het niet meer aan. Het bestuur heeft voorstellen van tuinders gehad en is in beraad hierover. We vragen om in afwachting onderling te kijken naar een oplossing. Het staat je natuurlijk vrij om overtollig groen zelf weg te brengen. Indien je wacht op een oplossing van het bestuur, bewaar dan slechts groenafval en doe geen ander afval ertussen!

Voorbereidingen voor de Algemene Ledenvergadering worden getroffen. Vanwege coronamaatregelen is de vergadering tot nadere berichtgeving uitgesteld. Het bestuur bestudeert de mogelijkheden om de ledenvergadering zo in te richten dat het volgens de maatregelen kan.

Hierbij ook de vriendelijke maar dringende oproep om je te melden bij het bestuur als je de gegevens in het ledenbestand nog niet op hebt laten schonen.

Gebruik gebieden met foto's om de inhoud visueel te splitsen

Naast titels werken afbeelding secties ook geweldig bij het splitsen van de inhoud op de juiste plaatsen. Belangrijkste onderdelen van je blogbericht kan je scheiden door een afbeelding wat overeenkomt met een bepaalde onderwerp.

U kunt de bronnen die worden gebruikt door aanhalingstekens duidelijk definiëren

Vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est.