PARKEREN ,FIETSEN ,BROMMEN EN SNELHEID

De toegang tot ons complex loopt over een smal weggetje dwars door het Zuiderpark ,wat veelvuldig gebruikt wordt door wandelaars ,fietsers ,spelende kinderen en loslopende honden.Dit doodlopende weggetje komt uit op onze bescheiden parkeerplaats. De vereniging heeft 134 leden en we hebben de beschikking over 34 parkeerplaatsen,deze parkeerplaatsen zijn alleen voor gebruik, Leden van de vereniging bezoekers ,familie kunnen een parkeerplaats zoeken in de omliggende straten,dit is maar maximaal 5 minuten lopen .Sommige personen die dit weggetje gebruiken vergeten soms wel eens dat hier alleen stapvoets  gereden mag worden ,en dat als onze parkeerplaats vol is, er niet geparkeerd mag worden op het weggetje en paden die toegang geven tot ons complex of paden rondom ons complex.

OP de toegangs weg naar ons complex is er een parkeerverbod van kracht ( aan beide zijde van de weg) Vanaf de start van het nieuwe tuinseizoen zal hier streng op gecontroleerd en gehandhaafd worden met name op de drukke dagen vrijdag,zaterdag en zondag.

Er zijn hier afspraken over  gemaakt met de gebiedsmanager van het Zuiderpark ,en de Politie

Gelet op het verleden zijn de boetes voor in het park parkeren inclusief administratie kosten

 € 106,- ,er zijn tuinders geweest die hier tegen in beroep zijn gegaan maar hebben dit verloren en moesten gewoon betalen,dus wees gewaarschuwd en loop liever die 5 minuten of kom gewoon lekker op de fiets.

Binnen de hekken van ons terrein mag er niet gefietst of gebromd worden,fietsen en brommers graag parkeren op uw eigen tuin en niet op de looppaden.

Auto's die naast de ingang(aan de buitenzijde) van ons parkeer terrein geparkeerd staan en hinder opleveren voor wandelaars,fietsers en rolstoelgebruikers worden per direct doorgegeven aan de hiervoor bestemde instanties ,denk aan parkeerbeheer,politie, een boete volgt direct.

Wij als tuinvereniging willen en hebben ook een maatschappelijke functie en wij streven er daarom ook naar om de omgeving toe ,zo min mogelijk overlast te veroorzaken.