Lentefeest!

29-04-2024

Maandag 1 april, tweede paasdag is het Lentefeest voor jong en oud tussen 13.00 – 15.00 uur.

Paasweekend 30 maart t/m 1 april
In het paasweekend zal er een opruimdag worden gehouden. Alle leden worden verzocht om de eigen tuin bij te houden en de tuin op te ruimen. De heggen kunnen weer bijgehouden worden.
De vereniging doet een oproep aan alle leden om op zaterdag 30 maart te komen helpen. Deze dag kan dan worden gezien als een dag voor het algemeen werk.

Tweede paasdag voor kinderen
We openen het seizoen op 1 april. Dat weekend valt samen met de paasdagen.
Op zaterdag 30 maart zal er een opruimdag worden gehouden. Alle leden worden verzocht om de eigen tuin bij te houden. Op de tweede paasdag zal er een kinder paasdag worden gehouden. Er zullen activiteiten zijn voor kinderen, zoals het zoeken van paaseieren, de paashaas zal langskomen en nog veel meer.


Tweede paasdag voor volwassenen
Ook voor onze leden en naasten zullen er activiteiten zijn op de tweede paasdag. Er is mogelijkheid om zaadbommetjes te maken. De kantine zal zijn deuren opengooien en er kan weer gezellig koffie worden gedronken. Ook zal er een kleine plantenmarkt zijn en is er gelegenheid om te ruilen.

Plantenmarkt en ruildag
Er zal een kleine plantenmarkt zijn voor de kantine. Mocht je stekjes, zaden of andere dingen hebben die te maken hebben met de volkstuin, neem dan contact op met het bestuur.

Openvolkstuindag
We hebben nu tientallen aspirant leden die heel graag een tuintje willen hebben. Er zijn weer tuinhuisjes te koop en op die dag zullen de aspirant leden worden uitgenodigd om een rondleiding te krijgen op ons complex. Mocht je je tuinhuisje willen verkopen, neem dan contact op met het bestuur.