KUNSTENAAR OP ZOEK NAAR PLATTELANDS KENNIS

                                             Beste mensen op  V.t.V- de ZANDWEG


Voor een tentoonstelling over de BOERENZIJ, volgend najaar in TENT-Rotterdam, zoek ik als kunstenaar naar mensen die van het platteland komen.

IK KOM OOK VAN HET PLATTELAND, geboren op een boerderij in Friesland en woon al 26 jaar op Zuid. Ik maakte al foto's en tekeningen van tuinen en boeren in Japan, Amerika en Spanje. Juist op Rotterdam Zuid waar ik woon weet ik weinig. Daarom deze vraag aan u.

Wat bracht u mee van daar?

Hebt u ook ZAADGOED, STEKJES OF WEETJES OVER HOE JE DE GROND MOET BEWERKEN? Iets verbouwen in andere grond is moeilijk, en het wordt nog lastiger als het klimaat anders is. Hebt u tips en handigheden die ik mag weten? Te lang geleden bestaat niet. Wat je leert op het platteland blijft bij je. Daarom wil ik u graag treffen en er meer over horen. En als het mag wil ik wat foto's en tekeningen maken van uw tuin.

Ik zoek ook naar HUMOR EN MUZIEK want alle plattelanders maken grappen en zingen van tijd tot tijd.

Kan ik langskomen nog voor de tuin winterklaar wordt gemaakt?"

AANBOD: ik heb een film gemaakt over jonge boeren in Friesland en Colorado en kan die tonen in de kantine. Om mezelf voor te stellen.

En als de tekeningen en films af zijn zal ik dat natuurlijk aan u tonen.

CONTACT voor het maken van een afspraak: wapkeboerenzij@gmail.com of wapke@wapke.nl